Jul i Bøgely



STOR JULEANRETNING // 328,-

(Serveres hele dagen)

1. Servering
– Hjemmelavet stegte sild med løg og kapers
– Hjemmelavet karrysild med løg og kapers
– Julesild med løg og kapers
– Rødspættefilet med remoulade
– Røget ål med lun røræg og purløg

2. Servering
– Dansk svinekam med hjemmelavet surt
– Andebryst med svesker og hjemmelavet rødkål
– Mørbradbøf med blødeløg og surt

3. Servering
– 2 slags ost
– Ris ala mande med kirsebærsauce
– (Daglige mandelgaver)

LILLE JULEANRETNING // 178,-

(Serveres fra 12.00-16.00)

1. Servering
– Karrysild med løg og kapers
– Fersk røget laks med lun røræg
– Rødspættefilet med remoulade
– Andebryst med hjemmelavet rødkål og svesker
– Dansk svinekam med hjemmelavet rødkål
– Ris ala mande med kirsebærsauce

BØGELYS SMØRREBRØD serveres fra 12.00-16.00

Marineret sild med løg og kapers // 49,-

Kryddersild med løg og kapers // 49,-

Karrysild med løg og kapers // 49,-

Rødspættefilet med remoulade og citron // 94,-

Stjerneskud // 129,-

Rejer med mayonnaise og citron // 114,-

Fersk røget laks med lun røræg // 108,-

Hønsesalat rørt med karry ,æbler og selleri // 94,-

Roastbeef med remoulade ristede løg og surt // 85,-

Dansk svinekam med hjemmelavet rødkål og surt // 94,-

Gl ost med fedt løg og sky // 89,-

 

BØGELYS ØVRIGE FROKOSTTILBUD

Pariserbøf med rødbeder,peberrod,pickles,løg,kapers og æggeblomme // 129,-

Clubsandwich med bacon,karrydressing og grovfritter // 129,-

Burger med ost, bacon,salat,tomatsalsa og grovfritter // 129,-

 

BØRNEMENUER

Børneburger med pommes frites // 69,-

Rødspætte med pommesfrites // 69,-

Børneis // 59,-

 

Aftenkort

Bøgelyś klassiske julemenu half & half // 298,-

(serveres fra 17.00-20.00)

– Triofisk
– Kombination af stegt and og dansk svinekam, hertil hvide og brunede kartofler og hjemmelavet rødkål og surt
– Hjemmelavet Risalamande med kirsebærsauce

 

Forretter

Confiteret andelår 95,-

Triofisk laksetatar,tigerrejer,lille hummerbisque // 89,-

Carpaccio af okse, høost,pesto og urter // 89,-

Hummerbisque // 105,-

 

Hovedretter

Brasseriet lammeskank med kartoffelmos // 229,-

Wienerschnitzel med brasekartofler,ærter og skysauce // 219,-

Bagt laks med nye kartofler i urter // 209,-

Ribeye ca 300gr (greather omaha) // 334,-

Culotte (greather Omaha) // 189,-

Husets vegetarret // 199,-

Desserter

Pære belle Helene // 79,-

Ris ala mande // 79,-

Rødgrød med fløde // 79,-

Irish coffee // 60,-

Bøgelyś kaffe // 60,-

Grønlandsk coffee // 80,-

 

Menuer

Menuer

Selskaber

Selskaber

Bestil bord

Bestil bord